Νίκος Βέρτης

0

Μετά από την τελευταία μας συνεργασία από το πολύ επιτυχημένο πλατινένιο cd (Μόνο για σένα) το 2007.

Ξανά οι δρόμοι μας ανταμώνουν για ένα ξεχωριστό άλμπουμ με τον Νίκο Βέρτη αλλά και με έναν αξιόλογο συνθέτη μουσικό και φίλο , τον Αντώνη Βαρδή.
Με το μεράκι μας την αγάπη μας και την ψυχή που καταθέσαμε στα τραγούδια μας, περπατήσαμε σε άλλα μονοπάτια και δώσαμε μια διαφορετική άποψη ως προς την ενορχήστρωση την μελωδία τον στίχο και την ερμηνεία.

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει μετά από δύο περίπου χρόνια με ένα εκπληκτικό νέο άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες από αυτές που όλοι έχουμε αγαπήσει και που τον καθιέρωσαν.
Το «Είμαι Μαζί Σου» περιέχει το ομώνυμο ερωτικό τραγούδι των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου, που εδώ και λίγο καιρό ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα, άλλα από το δίσκο έχουν ήδη ξεχωρίσει και ενθουσιάσει και πολλά άλλα κομμάτια γεμάτα συναίσθημα, όπως το ντουέτο (Εμείς οι δυο ταιριάζουμε)με την εκπληκτική ερμηνεύτρια από το Ισραήλ Sarit Hadad σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου / David Zigman.

Tο «Δε Με Σκέφτεσαι» είναι μια πρόταση διαφορετική στο άκουσμα όσο και στο ρυθμό σε στίχους του συνεργάτη μου ,Ηλία Φιλίππου. Ακόμα υπάρχει το χορευτικό τραγούδι (Όσο θα αναπνέω )σε στίχους του Ηλία Φιλίππου.

Δυο πολύ ερωτικά τραγούδια και διαφορετικά για τον Νίκο Βέρτη όσο στην μελωδία και στον στίχο τους το «Πόσο αγαπώ » και το «Αν είσαι ένα αστέρι» από έναν καινούργιο συνεργάτη τον Γιώργο Τσοπάνη.

Το «Είμαι μαζί σου» κυκλοφορεί από τη Universal Music.